SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mariedals IK
En klubb för alla - alltid!
Vi välkomnar vår nya administratör!
2024-06-02 19:00

I fredags 31/5 var sista dagen för vår föreningsadministratör och vi tackar Ingrid för sin tid hos oss och önskar henne all lycka framåt.

Under våren har rekrytering pågått och vi välkomnar härmed vår nya administratör Filip Johannesson till Mariedals IK. En närmare presentation av Filip kommer inom kort!

Filip påbörjar sin tjänst 1 juli och kansliet kommer fram tills dess bemannas och täckas upp av styrelsen. Kontaktväg för medlemmar och ledare är fortsatt info@mariedal.se

Matchdag i samarbete med lokala sponsorer
2024-06-02 17:00
På onsdag är det äntligen hemmamatch igen!!
Senaste hemmamatchen slutade lite snöpligt med en förlust efter ett sent avgörande av Fritsla. MIK hade då prickat "trävirket" vid tre tillfällen, men inte lyckats trycka bollen över mållinjen. Dock har de två efterföljande bortamatcherna mot Kronäng respektive Äspered inbringat två trepoängare, starkt!! Resultatet har skickat upp MIK till en tredjeplats i en haltande, men mycket jämn serietabell!

Det är ju vår nationaldag och ledigt på torsdagen. Det tänker vi fira med att bjuda er som kommer ner på onsdagens match på något att äta och fika!! Det tackar vi Pilens Livs och Trandareds Hembageri för! Medföljande barn bjuds på något gott från Go Banana!

Matchstart 19:30, servering börjar ca 20 minuter innan.
Vi ses på mossen!!
Upphittad ring Kransmossen
2024-05-24 10:33

En vigselring är upphittad på Kransmossen igår kväll.

Återfås mot beskrivning

Ring 0702378280 eller maila info@mariedal.se

Stora Loppisdagen på Åhaga 1 maj 2024
2024-03-06 09:57

SAMTLIGA BORD SLUTSÅLDA!

Intresset för Stora Loppisdagen är rekordstort.

Nu är samtliga bord slutsålda.

Det går dock att sätta upp sig på en reservlista genom att skicka ett Mail till

anders.sjomarken@telia.com


Hälsningar loppiskommitén

 
Huvudsponsorer