SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mariedals IK
En klubb för alla - alltid!
Fotbollsskola
Välkommen till fotbollsskolan!

Fotbollsskolan är barnens möjlighet till spela-leka-lära där Mariedals IK erbjuder barn mellan födda år 2016- 2018 fotbollsglädje på Kransmossen.

 

När och var?

Fotbollsskolan startar vecka 17. Vi träffas tisdagar och torsdagar kl. 17:30-18:30 på Kransmossens IP, D-plan.

 

Vad gör vi?

På fotbollsskolan får du lära dig grunderna i fotboll på ett roligt och lekfullt sätt. Vi kommer att träna på passningar, skott, dribblingar och spel. Vi kommer också att spela matcher och ha andra roliga aktiviteter.

 

Vad behöver du?

Du behöver bara ta med dig bekväma kläder, en vattenflaska och skor som du kan springa i. Benskydd är inte ett måste. Under träningen har vi fotbollar som du kan låna. 

Var får föräldrar befinna sig?
Föräldrar får stanna kvar vid sidan av planen. Vi uppmuntrar dock till att använda Kransmossen som rekreationsområde under träningstiden. 


Anmälan
För att delta behöver vi ha en anmälan till gruppen. Anmälan kan göras via länken ovan eller direkt på träningen via den QR-kod som finns uppsatt. Vi erbjuder 7 dagar prova-på vilket gör att ditt barn får möjlighet att först vara med och testa.


Träningen har stöd av ungdomsledare men är starkt beroende av föräldraledare. Som ledare behöver du tycka om att vara med och runt barn. Vi från Mariedal kommer med tiden att både praktiskt och teoretiskt utbilda ledarna så att man blir expert inom sin respektive ålder. Vill du vara med och vara en del av ditt barns resa inom fotbollen och sina kompisar så var noga med att klicka i att du vill vara med som ledare i anmälningsformuläret. 


Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer